Tip 4: Bescheiden hits uit 2003

- Top 40 Classic

 Coldplay Kate Ryan Acda en De Munnik Siobhan Donaghy Sugababes
Tip 4: Bescheiden hits uit 2003

We volgen de historische Top 40 van deze week. Hartje zomer, dus menigeen lag op de camping in Frankrijk aan het zwembad of op het strand ergens in Spanje. Internet voor weinig bestond nog niet, dus dan mis je weleens een heel goeie single. Pakken we die alsnog op, 4 heel bescheiden hitjes die nog steeds de moeite waard zijn.

1. (17) Acda & De Munnik - Mis ik mij

Gaat een kleine hit wordend deze alarmschijf. Maar het predikaat alarmschijf hadden ze alvast maar binnen. Track van het album Groeten uit Maaiveld. Op dit album de hit Ren Lenny Ren. Tussen deze 2 singles was nog een bijzondere single verschenen Groeten uit Maaiveld/ Mijn persoonlijke keuze waarop zo’n beetje alle tracks van het album in een live-versie terug te vinden zijn, afhankelijk van jouw versoe. Als je een concert bezocht kon je 2 nummers kiezen uit deze 12 en die kreeg je die in de live-versie van dezelfde avond aan het einde van het concert mee. De cd-single van Mis ik mij bevat ook een live-versie.

4. (16) Siobhan Donaghy – Overrated

Overrated deze single? Nou valt best mee. Sjobhan was de leidende dame in the Sugababes. In 2003 solo en het debuutalbum Revolution in Me bevat een aantal singles. Overrated was de 1ste single van dit album en de Europese versie bevatte naast de clip een aantal non-album tracks. In de UK wordt het nog krap een Top 20 hit, maar dat was het wel. We horen iets als een reünie in de nabije toekomst?

7. (10) Kate Ryan - Scream For More

Kate kennen we Désenchantée (cover van Mylene Farmer). En in latere periode de nummer 2 hit Ella Elle L'a. Dit Scream For More was haar debuutsingle en opnieuw uitgebracht. Op het debuutalbum in het Frans gezongen als Mon Coeur Résiste Encore. Voeg erbij een original extended version en geheel is compleet.

11. (15) Coldplay - God Put A Smile Upon Your Face

Hit! Okay, plek 38, maar toch. Track van het album A Rush Of Blood To The Head waarop ook Clocks is terug te vinden. Als laatste single van het album, ligt er dan nog materiaal als b-kantje? Bij ons 1 track, Murder. In Thailand hadden ze het beter voor elkaar, daar staan alle b-kantjes van de voorgaande 3 single