Tip 4: Heet Van De Naald

- Top 40 Classic

 The Moody Blues Eurythmics Stevie Nicks Tom Petty White Soxx
Tip 4: Heet Van De Naald

Dat verzamelalbum lag precies 50 jaar geleden in de winkel: Heet Van De Naald. Mooie titel om her te gebruiken, vandaag voor de hits uit 1981. En natuurlijk de leukste plaatjes uit de Tipparade, die geen hit werden. Dat zegt niet altijd veel, kunnen immers alsnog klassiekers zijn geworden, zoals die van the White Soxx. Of niet, dat kan ook.

5. (6) Stevie Nicks with Tom Petty and The Heartbreakers - Stop Draggin' My Heart Around

Terug te vinden op het album Bella Donna van Stevie Nicks en geschreven door Tom Petty. Gaat een top 3 hit worden in Amerika, de UK pakt de single niet echt op, evenzo hier in Nederland waar ie blijft steken in de Tipparade.

7. (10) White Soxx – Versailles

Typisch zo’n single die pas later echt de waardering krijgt. Eenmalige samenwerking van Fabrice Cuitad en Frédéric Mercier uit Frankrijk. De liefhebbers kiezen de B-kant, de volle 8 minuten versie die zowaar in de Top 2000 boven water kwam.

21. (24) Eurythmics - Never Gonna Cry Again

De 1ste van de Eurythmics, terug te vinden op het album In The Garden. En dat album bevatte nog niet de grote hits die we later gaan tegenkomen. Aardig is dat deze single al een non-album track bevat Le Sinistre. Iets met horror enzo. Had best de A-kant mogen zijn.

22. (26) The Moody Blues - The Voice

Long Distance Voyager is het album van the Moody Blues uit 1981 waarop deze heel fijne single is terug te vinden. Vergeten hit, maar wel een top 20 notering in Amerika. Op datzelfde album ook de single Gemini Dream, dat ook blijft steken in de Tipparade.