Tip 4: Toppositie voor 2Pac

- Top 40 Classic

 Christina Milian 2Pac Michael Jackson Mick Jagger Sarah Connor
Tip 4: Toppositie voor 2Pac

Als elke week, gekoppeld aan de Top 40 werpen we een blik op de leukste plaatjes in de Tipparade, die om welke reden dan ook, geen hit gaan worden. En dat overkomt ook de grootste namen uit de muziekwereld.

Alarmschijf: Christina Milian - AM to PM

Inmiddels al stevig genoteerd met superstip in de Top 40 op nummer 11. Zij komt uit Amerika en scoort direct met haar debuutsingle. Waar de Europese cd-single weer de bekende remixen bevat, is de Amerikaanse cd-single gevuld met zogenoemde snippets van andere nummers van haar, in goed Nederlands fragmenten.

1. (6) 2Pac - Letter 2 My Unborn

Track van het postume album Until the End of Time. Het album zelf bereikt de top van de lijsten in Amerika. Deze nummer 1 in de Tipparade bevat een sample van Michael Jackson. Zal uiteindelijk geen Top 40 hit worden, dat is wel van toepassing voor de titeltrack van het album.

19. (-) Mick Jagger – Godgavemeeverything

Goddess in the Doorway is solo album nummer 4 alweer van Mick. Inclusief deze track met Lenny Kravitz en de titel schrijf je dus aan elkaar. B-kant op de cd-single is Blue, een non-album track. En voor de liefhebbers nog de orkestband.

22. (29) Michael Jackson – Cry

Track van album 10, Invincible. Track is van de hand van R.Kelly. Thema is buitengewoon actueel, maar ondanks dat blijft ie steken in de Tip. De cd-single (althans de Europese) kent 2 b-kantjes Shout (opgenomen tijdens de sessies voor Invincible) en Streetwalker (terug te vinden op de luxe versie van Bad) die beide niet op het reguliere album staan. Voeg erbij nog dat de video ook op de cd-single staat.

24. (-) Sarah Connor - French Kissing

Zangeres uit Duitsland, staat op punt van doorbreken met dit Fench Kissing. Komt van het album Green Eyed Soul waarop ook de aankomende Top 10 hit From Sarah with Love terug te vinden is. De track French Kissing heeft her en der wat geleend, zo is er een sample van No Digitty in te horen. Voor de liefhebbers, de cd-single bevat weer een aantal remixen. Mooie hoes trouwens.