Artiestafbeelding JoeyAK

JoeyAK

Land Nederland

  • Statistieken
  •  0Alarmschijf
  •  10 weken in Top 40
  •  140 punten
  •  #3621 aller tijden
  •  1 Top 40-hits

Biografie

JoeyAK is afkomstig uit Holendrecht en kreeg zijn initialen al op jonge leeftijd. De rapper liet weten dat het staat voor ‘Alles Kantelen’. Later ontleende hij ook de titel van zijn ep aan het leven op de straat en het zijn van een voorbeeld voor anderen: Luitenant. Op die ep werkt hij samen met onder meer Sevn Alias, Idaly en Boef. De rapper heeft sinds 2017 verschillende tracks uitgebracht, waaronder Alles Faya, Allang en Boos. Op zijn tweede ep staan ook collabs met Josylvio en Yung Felix. 

 
In november van 2018 komen we zijn naam tegen op Huts, de track van The Blockparty. In augustus 2019 maakt hij met Henkie T de track Snelle Jongen Dunne Jasje als hij aan het einde van het jaar ook nog In Die Life dropt, een track met Lijpe. 
 
In maart 2021 werkt JoeyAK met verschillende artiesten samen en verschijnen er maar liefst twee tracks. Samen met Lil Kleine en Kevin dropt hij de track Geen Hype en met Ashafar, Mula B, Josylvio en 3robi de track Nike Tech.

Eind januari 2022 is hij te horen op de track Jongens Van Plein, die een samenwerking is met Lil Kleine. Samen met Esko en Lijpe neemt hij het nummer Klokken En Stenen op, dat vanaf het voorjaar van 2022 te beluisteren is. Hij weet in maart 2023 Kevin te strikken voor de single Kipstraat.


Top 40-hits

Sorteer op:
ABC
Datum
Meeste punten
Hoogste positieSocial media


Twitter