Top 40

week 20 (16 mei 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
11
12
17
Details Alicia Keys - Underdog
1217
11
318
13
13
15
Details Dua Lipa - Physical
1315
 
4
448
18
16
10
Details Doja Cat - Say So
1610
 
12
242
31
28
8
Details Rolf Sanchez - Como Tu
288
 
22
99
35
30
23
Details Harry Styles - Adore You
3023
 
11
458
37
34
28
Details Dua Lipa - Don't Start Now
3428
 
2
835
40
33
24
Details Sheppard - Die Young
3324
13
409
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


23 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Lucas
Lucas
Smoorverliefd is nu officieel binnengekomen terwijl Blinding Lights op #1 stond, zelf op #1 gekomen, en daarna uit de top 40 gevallen terwijl Blinding Lights op #1 stond.
Top 40 profiel van Jacco Kosten
Jacco Kosten
AS: Martin Garrix featuring John Martin - Higher Ground???
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Ik had Roses ondertussen wel op 1 verwacht, jammer. Supalonely weer naar 4 is leuk maar Soldier On zal er binnenkort overheen springen. Beat Me had ik de top 10 niet in verwacht, dacht eerder dat Stuck With U daar zou binnenkomen. Dikke zakker Drown vind ik raar, hopen dat Higher Ground het goed doet dan. Something Unreal binnen en niet Do It For You vind ik vreemd, vooral omdat Die Young of Don't Start Now makkelijk ook de lijst hadden kunnen verlaten. Lay Your Head On Me ook onverwachte zakker. ily lekker hoog binnen is wel leuk. Forever Yours blijft toch weer staan, meestal bij nummers die te vroeg zijn laten zakken en daarna niet in beweging komen krijgen ze op een gegeven moment toch wel weer een boost naar boven (Adore You), maar deze keer dus niet, jammer.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Bon, top3 hetzelfde oké. Direct naar 5 is prima zo. Stuck with you wel ERG hoog binnen, dit wordt toch geen #1 hè? Binnenkomers vorigr week stijgen wel goed door (op TOP na). Celeste er wat mij betreft verrassend eruit, maar Avicii er nog in. En dus toch 4 in met the Script en Rita Ora heeft het voor elkaar: 40-40-Exit
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Stijgers: Be Kind (+9), Changes (+7), Weg van jou (+6), rest niet >+5
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Dalers: Before you go, Intentions (-8), Die young (-7), Drown (-6), Adore you (-5)
Top 40 profiel van Jacco Kosten
Jacco Kosten
Volgende week: Verdwenen uit de lijst: Die young, Forever yours, Adore you, Dont start now Binnenkomers: Higher ground, Do it for you, Like it is, MAMACITA
Top 40 profiel van Sander
Sander
Redelijke lijst ben benieuwd of Alicia Keys de top 10 nog gaat halen. Jammer dat Dua Lipa op 8 blijft hangen.Niet heel veel bijzondere stijgers deze week.Maar wel 2 mooi binnenkomers en dat zijn Ariane Grande & Justin Bieber en The Script die laatste had ik eigenlijk niet meer verwacht. Alarmschijf - Jonas Brothers ft Karol G - X
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Duncan AS, vind hem niet heel spannend, gehoopt op Garrix, of misschien Kygo of Katy Perry ofzo. Alsnog geen slecht nummer though.
Top 40 profiel van Nick
Nick
Tijd geleden dat we zo'n hoge nieuwe binnenkomer hebben gehad. De laatste die er in de buurt kwam was Smoorverliefd van Snelle in week 3 van dit jaar toen kwam hij binnen op 18. En de laatste keer dat er een binnenkomer was boven nummer 15 was in week 40 van vorig jaar. Toen kwam Lippenstift (ook Snelle) binnen op 9!
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Roses loopt op streams nog veel te weinig uit op Blinding Lights die nog altijd veel airplay heeft maar het verschil bovenin wordt kleiner. The Script heeft het ook maar net gehaald geen streamingnotering maar bredere airplay dan W& W. Onderin zijn de scores minimaal. Dababy heeft momenteel met Rockstar een dikke streaminghit. De radio pakt het nog niet op.
Top 40 profiel van Hendrik Buma
Hendrik Buma
Het zit er wel dik in dat ''Blinding Lights'' de 1000 punten gaat halen.
Top 40 profiel van Ronald
Ronald
Duncan idd AS
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Garrix wel DS, lekker
Top 40 profiel van Ronald
Ronald
AS = Duncan Laurence - Someone else, DS én GS = Martin Garrix ft. John Martin - Higher ground, MH = Georgia - Started out, TopSong = The Kik - Angela, Slam Track of the Week = Loud Luxury - Aftertaste.
Top 40 profiel van
Toffe lijst. Blinding Lights houdt Roses opnieuw tegen, ik hoop persoonlijk namelijk echt niet dat Roses op 1 komt. The Script en Lost Frequencies gelukkig binnen, Ari & JB lekker hoog! Jammer dat er qua stijgers (voor mij) niet veel soeps is behalve de binnenkomers van vorige week. AS mss Duncan Laurence? Zou het wel weer een Q-Music move vinden om Nederlandse artiesten tot AS te benoemen.
Top 40 profiel van Nick
Nick
@Ivar Duncan zal idd wel AS worden. Hoop eigenlijk Garrix, toptrack!. Die pakt sowieso wel de DS neem ik aan.
Top 40 profiel van Maurits van Klink
Maurits van Klink
Ik vraag me altijd af wat het zegt over de rest van de nummers dat Blinding lights nu al bijna een half jaar onze hitlijst domineert. Het is absoluut een sterk nummer maar ik zie nog nostalgisch om naar de jaren 90 toen de lijst echt nog een stuk dynamischer was en niet vooral door airplay en streaming werd bepaald.
Top 40 profiel van Dddddddz
Dddddddz
Wat denken jullie. Zal Blinding Lights Somebody That I Used To Know kunnen overtreffen qua aantal punten? (1190)
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Uh oh, vrees dat Stuck naar you naar 1 gaat, 17mm wegkeldert en gooba in de top40 komt, wat een ramp!
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
@Dddddddz Ik denk dat hij blij mag zijn als hij de 1000 haalt. Die 1190 zie ik niet zo gebeuren. Ik heb de tracks van Shape of you / despacito / One kiss vergeleken en daarin haalt een track die lang bovenin stond vanaf het moment dat het de top3 verlaat nog 8 weken en 150 pt. Zou Blinding lights dus op 1019 (#10 all time) komen. Dus moet hij eigenlijk nog eerst 6 of 7 weken top10 erbij hebben....Dan heb je het over een track die 36 weken in de lijst staat. Dat moet ik nog maar zien. Ik hoopte eerst dat hij de 900 zou halen en #20 ever (sinds ik dit volg sinds 2017 heb ik dit niet meegemaakt), dus als dat lukt probeer ik eerst te hopen dat hij de 1000 haalt. maar dan moeten er niet teveel Stuck with you's binnenkomen, dan is hij zo weg
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Ik heb een vreemd verzoek misschien, maar willen jullie meehelpen om een oud-schoolgenoot de top40 in te krijgen? Dit nummer (https://open.spotify.com/album/2VEXl46rd1LImNEZOADYDy?highlight=spotify:track:53brQHu0kiTsCoOgrg8EHa) is pas uitgekomen en ik vind het best een goed nummer die wel wat meer radioaandacht en streaming mag hebben. Zouden jullie deze willen luisteren en toevoegen in de stemlijst bij eigen keuze (dan vul je in: Better when it's dark - CHARLOT)? Alvast bedankt!
Top 40 profiel van
@top40 admins ik kan de nieuwe top 40 niet zien als ik inlog. Ik moet sowieso bijna altijd handmatig het weeknummer in de URL aanpassen, maar dat werkt nu ook niet meer...