Top 40

week 23 (5 juni 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
6
2
13
Details Suzan & Freek - Goud
213
 
2
475
10
13
11
Details Lost Frequencies - Rise
1311
10
225
16
16
4
Details Coldplay - Higher Power
164
 
16
91
26
29
5
Details Leony - Faded Love
295
26
43
30
31
8
Details Bløf - Horizon
318
30
56
31
21
16
Details Dua Lipa - We're Good
2116
10
386
35
-
1
Details BTS - Butter
-1
35
6
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


13 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Kasper Ineke
Kasper Ineke  - 
Yes!!! Lost Frequencies in de top 10. En helemaal terecht wat mij betreft! Leuk ook eindelijk een andere nummer 1
Top 40 profiel van Ton Sprangers
Ton Sprangers  - 
Hopelijk komt nu ook Torna a Casa van Maneskin onder de aandacht, een prachtig nummer!
Top 40 profiel van Richard van den Heuvel
Richard van den Heuvel  - 
Via de app van de Top-40 of gewoon via deze website. De app heb ik ook geïnstalleerd vandaag, maar dat is niet veel bijzonders. Niet echt een toevoeging van wat je hier ook al op de site ziet.
Top 40 profiel van Ids Eekerk
Ids Eekerk  - 
Aan Richard: een account aanmaken bij "Mijn Top40". dan kun je op donderdag om 06.00 uur de nieuwe tip en op vrijdag om 06.00 uur de nieuwe top al bekijken. En ook reageren.
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen  - 
@Richard: als je inlogt, kun je 's morgens vroeg de lijst al zien en reageren. Geldt ook voor de tipparade op donderdag.
Top 40 profiel van Richard van den Heuvel
Richard van den Heuvel  - 
Mooie lijst (ik ben "nieuw": vraagje, hoe kan het dat jullie allemaal zo vroeg reageren? De lijst staat pas om 18.00 uur online...)
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
AS = By Your Side - Calvin Harris & Tom Grennan
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Endelijk een nieuwe nummer 1 en erg jammer dat Silk Sonic er al uit is. Had in de plaats daar van niet dat simpele Frans Duits er uit kunnen vliegen?! Kwaliteit geldt helaas niet altijd. Maar daarintegen een heel mooie hoge binnenkomer op 24. Maneskin en meer dan terecht. Had ook die andere 2 goede ESC-nummers verwacht van Barbara Pravi en Tout l'univers, hopelijk volgende week. De andere binnenkomers mogen er ook zijn, alhoewel BTS niet mijn ding is. La Lipa gaat wel erg hard naar beneden. Opvallend dat de laatste tijd nummers opeens erg hard onderuit gaan en vervolgens er uit (bijvoorbeeld Silk Sonic, PDM). Fijn dat Horizon de langzame weg omhoog blijft vinden. Over 8 weken in het linkerrijtje? Mooi dat Chef'Special, Lost Frequencies en Imagine Dragons blijven stijgen. De slechte covers van KKA en Leony stijgen helaas ook. En eindelijk komt Fred Again op gang!
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo  - 
Jammer dat de Wellerman er na 17 weken al weer uit is. Wel leuk dat er een 2e BTS in de Top 40 staat. Ik vind het winnende nummer van Italië in het ESF niet veel aan, maar wel ontzettend leuk dat het nummer in de Top 40 staat! Alarmschijf gaat denk ik naar Calvin Harris.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
En of course, Guetta #1 all time
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
2 goede binnenkomers, maar helaas de 2 laagste. De andere 2 hoefden van mij er niet in, maar helaas. G4U terecht naar 1, maar Blijven slapen gaat minder hard omlaag als gedacht. Zal nog komen. Daarentegen Dua te hard omlaag en Friday te weinig. Bruno en Wellerman eruit, was ik ook wel klaar mee. KKA, LF en ID stijgen lekker door, al mag ID nog wat hoger.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
mooie lijst! 4 leuke binnenkomers maar Maneskin toch net wat te hoog eigenlijk. Dua Lipa zakt wel heeeel snel, mooi dat Leony en Fred Again stijgen! Jammer van Mimi Webb, is echt een mega goed nummer maar helaas. Ook mooie stijgers van Davina en KKA (early in the morning) en ja Lost Frequencies dan toch nog de top 10 in wow! en Good 4 U is de terechte numemr 1, Snelle & Maan mogen wat mij betreft wel wat sneller gaan zakken
Top 40 profiel van Peter Broekstra
Peter Broekstra  - 
Fijn weer eens een nieuwe (terechte) nummer 1. Die nieuwe van Calvin Harris en Tom Brennan mag wat mij betreft wel de nieuwe alarmschijf worden.