Top 40

week 27 (3 juli 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
11
11
8
Details Coldplay - Higher Power
118
 
11
199
20
30
5
Details OneRepublic - Run
305
20
53
23
16
17
Details Suzan & Freek - Goud
1617
 
2
580
33
36
2
Details Remme - The Moment
362
33
13
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


18 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Is er een kans dat Beggin' de nieuwe nummer 1 wordt eerdaags? Of is dat niet te realiseren vanwege de weinige airplay?
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
@Aimzique Lazzaranzo Ooh oké, dat was me nog niet opgevallen.
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo  - 
@Nour De pagina 'Langst In De Top 40' bestaat ook uit (de) totaal 40 langst genoteerde hits. Op de 40e plaats is dat een nummer die 30 weken in de lijst stond. De rest van de nummers die de 30 weken gehaald hebben, vallen net daar buiten vanwege dat ook die lijst een top 40 is.
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
@Stichting Nederlandse Top 40 Op de pagina 'Langst In De Top 40' ontbreekt The Business van Tiësto. Terwijl die er 30 weken in heeft gestaan, staat ie er niet bij, terwijl er andere nummers van 30 weken in de lijst wel op de pagina staan. Zouden jullie The Business misschien kunnen toevoegen? Alvast bedankt!
Top 40 profiel van Niels Vernooy
Niels Vernooy  - 
Eindelijk riton eruit wat een slap aftreksel van in ieder geval 2 voorgangers, blijven slapen mag nu ook wel direct weg. Echt top dat hero het zo lekker doet lekker jaren 10 deuntje en voice doet me aan Clocx denken ook verassend dat vinai binnenkomt lekker
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen  - 
@Hit Zound: Top 40 van 3 juli is ook alleen nog maar zichtbaar voor leden, normaal was dat gisteren om 18.00 uur al voor iedereen het geval.
Top 40 profiel van Hit Zound
Hit Zound  - 
Er is nog geen gedrukt exemplaar?
Top 40 profiel van Robbert Schepers
Robbert Schepers  - 
Op basis van wat moet Fireworks naar de top 40? Geen streams, nauwelijks op de radio
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Goed verwoord MrMusicSteijl. Vraag me ook af waarom 'Beggin' de Tipparade kan overslaan. Dan had deze plaat eerst nummer 1 in de Tipparade kunnen zijn en volgende week nog hoger binnen in de Top 40. Maar ik begrijp wel meer niet. Hoe kan Purple Disco Machine met Fireworks nu 15 weken blijven hangen in de Tipparade. Die plaat had toch nu echt door moeten zijn naar de Top 40? Aanvullend wil ik nog kwijt dat het fijn is dat de nummers van Lil X Nas en Calvin Harris samen met Tom Grennan het ook goed doen. Fijne nummers!
Top 40 profiel van Erik jan vdheuvel
Erik jan vdheuvel  - 
Dat maneskin in de top 40 staat is good voor de diversiteit van de lijst mij spreekt het niet aan ik hoop dat de nieuwe van Imagine dragons iets word
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
AS = Remember - Becky Hill & David Guetta (daar is ie weer hoor ;-))
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
toffe lijst weer! hopelijk blijft Good 4 U voorlopig de nummer 1 :)
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@Martijn, die versie hoor ik het vaakst en daardoor was ik de oorsprong vergeten
Top 40 profiel van Martijn Poortvliet
Martijn Poortvliet  - 
@Wesley Steenbergen: Madcon-cover? Beggin' dateert al uit 1967 en is van The Four Seasons (met zanger Frankie Valli).
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
@MrMusicSteijl Lifestyle en Door De Wind zijn nummers die ik kan herinneren die de tip hebben overgeslagen
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Geen slechte lijst deze week! Een mooie en welverdiende superstip voor One Republic. De toekomstige nummer 1 van Mr Ed komt sterk binnen op 15 en ook heel sterk binnen op 22 Beggin. Hoe lang is het geleden dat een track de Tip oversloeg? Opmerkelijk is dan wel dat Zitti e Buoni daalt, terwijl ook die nog steeds goed gestreamd wordt. Zeker als je dat afzet tegen Frans-Duits. Heeft die plaat nu überhaupt nog bestaansrecht?! Ook goed dat Vinai binnen is. Jammer dat Fred Again verder daalt, naar mijn idee niet terecht. Noizu slechts 1 plaats omhoog?! Terwijl dit juist een lekkere zomertrack is. Sowieso gaan de nieuwe binnenkomers van vorige week helaas niet zo snel, maar dat kan nog komen. Iko Iko kabbelt rustig verder omhoog, die zie ik wel in het linkerrijtje belanden. Vreemd dat John Mayer blijft hangen. Ook vreemd dat Coldplay na de grotere sprong van vorige week op 11 blijft plakken. Ofenbach heeft dan toch de Top 10 gehaald. De 3 beste platen staan standvastig stil in de Top 3. Alhoewel ik liever Chef of Garrix op 1 zie.
Top 40 profiel van Bart Remmers Remmers
Bart Remmers Remmers  - 
Leuk, tweede hit voor ESF-winnaar. En vele malen beter dan die gruwelijk slechte Madcon-cover van een jaar of 10 terug. Al blijft het origineel van Frankie Valli en de Pilooski-mix van het origineel natuurlijk onverslaanbaar.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Nou 3 entries. Ik ben niet weg van Maneskin, maar deze Madcom cover is 100x beter in mijn opzicht dan dat ESF nummer. Ed eigenlijk nog wat laag binnen en ook Rise up toch erin, leuk. Wederom klappen omlaag voor sommige tracks, maar geweldig dat Run omhoog sprint! Antoon verbaast mij toch wat positief qua nummer (niet zo'n zeurderig rapnummer, eerder richting Snelle en dat vind ik nog wel Oké). Marea en Zitte gelukkig er bijna uit, maar helaas Armin omlaag en heeft Remme nog niet alle remmen los. Pink sinds entry steeds +1, leuk maar tegenvallend. Hero en wasted love terechte pieken, maar Frans Duits versies nog omhoog? Oké blijkbaar doet het origineel nog prima zaken want de EK-versie zal wel wegkletteren na de EK-flop