Bastile komt naar Nederland

- Concerten

 Bastille
Bastile komt naar Nederland

De Britse band Bastille geeft op dinsdag 5 april 2022 een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de Give Me The Future Tour 2022, die verschillende grote steden aandoet. De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 5 november om 10:00 uur via Ticketmaster.

Tijdens deze shows krijgen fans de kans om het langverwachte vierde album van de band, genaamd "Give Me The Future", voor het eerst live te horen. Dan Smith zegt hierover: “We hebben er allemaal enorm veel zin in om op tournee te gaan met dit nieuwe album waar we zo van houden. Na alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd, staan ​​we te popelen om voor iedereen te spelen op deze schitterende locaties en we kunnen we niet wachten om weer wat plezier 'on the road' te hebben ... Op naar touren in 2022."

"Give Me The Future" komt op 4 februari uit. Het album onderzoekt zowel de mogelijkheden van nieuwe technologie als de donkere kant van levens die online worden geleefd, is zowel speels en leuk als dat het je aan het denken zet, is zowel dystopisch als dansvloervriendelijk en zo elektronisch als Bastille altijd is geweest. Het album neemt ons mee naar een sci-fi wonderland zonder beperkingen - elk nummer een ander dansbaar droomlandschap, een plek waar je heen en weer kunt reizen in de tijd om iedereen te zijn, alles te doen en een nieuwe golf van technologie te omarmen die ons in staat stelt om ons te verliezen in onze verbeelding.

Het viertal heeft een reputatie opgebouwd als een van 's werelds meest indrukwekkende livebands. In de zomer was Bastille headliner op niet één maar twee Britse festivals - Latitude en Standon Calling - en speelde de band nog twee uitverkochte shows op het Hampton Court Palace Festival. Met meer dan 11 miljoen verkochte platen, 7 Top 40-hits en 1,5 miljard videoweergaven, blijft Bastille een van de meest gestreamde bands ter wereld.

Qmusic presents
BASTILLE - GIVE ME THE FUTURE TOUR 2022
Dinsdag 5 april 2022 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,20,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/bastille
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 5 november 2021 om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).