BLØF-concert zaterdagavond gratis te volgen via livestream

- Concerten

 Bløf
BLØF-concert zaterdagavond gratis te volgen via livestream

Het concert van Bløf in Ahoy zal doorgaan zonder publiek, maar is wel via verschillende kanalen voor iedereen live te volgen.

Zaterdagavond zou Bløf in Ahoy optreden tijdens het eendaagse Hier Festival. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen kan dit festival niet in de geplande vorm doorgaan. De optredens van alle andere geboekte acts, waaronder Racoon, Maan en Ronnie Flex, zijn afgelast. Bløf treedt wel op. Het concert van de Zeeuwse groep is vanaf 19:00 uur gratis te volgen op kanaal 41 van Ziggo en de Facebook- en YouTubepagina van Bløf.

Kaarten voor het Hier Festival blijven geldig voor de editie van volgend jaar, die op 19 november 2022 zal plaatsvinden. Kaarthouders kunnen er ook voor kiezen om het aankoopbedrag terug te krijgen. Zij worden volgende week via mail op de hoogte gebracht van de mogelijkheden.

Hopelijk kan het concert van Bløf op 9 april 2022 wel gewoon met publiek doorgaan. Dan viert de groep in de Ziggo Dome is Amsterdam zijn 30-jarig bestaan. Kaarten voor dit concert gaan maandag 15 november in de verkoop en zijn te bestellen via de webiste van Bløf. Tijdens dit concert zullen ongetwijfeld hun grootste hits gespeeld worden. Wellicht hoort hun nieuwe single Verlaat Me Nu Nog Niet tegen die tijd inmiddels ook tot die categorie.