Bob Dylan in oktober naar Nederland

- Concerten

 Bob Dylan
Bob Dylan in oktober naar Nederland

Op zondag 16 en maandag 17 oktober treedt Bob Dylan op in de AFAS Live in Amsterdam. Kaarten voor deze concert gaan vanaf aankomende donderdag, 14 juli, in de verkoop.

The Rough and Rowdy Ways World Tour komt dit najaar naar Europa met tien shows in Noorwegen, Zweden, Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De afgelopen maanden gaf hij al 74 concerten in de Verenigde Staten. Tijdens deze optredens speelde de 81-jarige singer-songwriter de nummers van zijn recentste studioalbum Rough and Rowdy Ways, aangevuld met oudere nummers uit zijn repertoire.

View this post on Instagram

A post shared by MOJO (@mojoconcerts)

De concerten zijn telefoonvrije shows. Dat houdt in dat bezoekers in de zaal hun telefoons niet mogen gebruiken. Zij zullen bij aankomst in de zaal een afsluitbaar zakje krijgen waarin ze hun telefoon zolang moeten bewaren. Wie tijdens het concert toch zijn telefoon nodig heeft, moet dan even naar de lobby of de hal om hem daar te gebruiken. Volgens Mojo zorgen de telefoonvrije shows voor een betere showbelevenis voor alle betrokken partijen. "Onze ogen gaan iets wijder open en onze zintuigen zijn iets meer geprikkeld als we de technologische apparatuur waaraan we gewend zijn geraakt even achterwege laten", aldus de concertorganisator. Voor bezoekers die om medische redenen hun telefoon bij de hand moeten houden, worden uitzonderingen gemaakt.

Bob Dylan stond tussen 1965 en 1972 met tien hits in de Top 40. Daarnaast hebben verschillende nummers van hem in een coverversie de hitlijst bereikt, zoals het nummer I'll Be Your Baby Tonight, dat tijdens deze tour ook op de setlist staat.

BOB DYLAN – THE ROUGH AND ROWDY WAYS WORLD TOUR

Zondag 16 + maandag 17 oktober 2022 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf € 106,40 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/bobdylan
De kaartverkoop voor het concert start donderdag 14 juli om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).