Disclosure komt naar Nederland

- Concerten

 Disclosure
Disclosure komt naar Nederland

Het Engelse houseduo Disclosure geeft op vrijdag 11 maart 2022 een show in AFAS Live, Amsterdam. Deze show staat in het teken van het album 'ENERGY' dat in augustus 2020 uitkwam. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 10 september om 9.00 uur via Ticketmaster.

De Europese tournee volgt op drie uitverkochte shows in Londen. Naast de concerten in Londen en Amsterdam geeft Disclosure ook shows in België, Duitsland, Polen, Oekraïne, Rusland, Estland en Litouwen.

Energy is het derde studioalbum van Disclosure, uitgebracht in augustus 2020. Het album kreeg lovende recensies en bevat de singles Watch Your Step, Energy, My High, Douha (Mali Mali) en Birthday. Op Energy laat Disclosure zich van zijn meest veelzijdige, innovatieve kant zien.

Door de sluiting van live locaties tijdens de coronapandemie heeft ook Disclosure lang geen optredens kunnen geven. Daar kwam in augustus 2021 een einde aan met een grootse headlineshow op Reading & Leeds festival. Het was de eerste keer dat materiaal van Energy live werd gespeeld. Nu krijgen ook fans in andere delen van Europa de kans om deze voor een Grammy genomineerde plaat live te horen.

DISCLOSURE
Vrijdag 11 maart 2022 - AFAS Live Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: €43,68 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/disclosure
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 10 september om 09:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).