Sting komt naar AFAS Live

- Concerten

 Sting
Sting komt naar AFAS Live

Sting geeft op donderdag 17 november een exclusief concert in AFAS Live, dat in het teken staat van zijn My Song Tour. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 10 juni via ticketmaster.nl

Het My Songs-concert is een uitbundige en dynamische show vol met nummers uit zijn glansrijke carrière, die de 17-voudig Grammy Award winnaar met zowel The Police als soloartiest schreef. Het concert neemt de fans mee op een muzikale reis door de tijd met klassiekers als Fields Of Gold, Shape Of My Heart, Roxanne en Demolition Man en is geprezen als een meesterlijk optreden van begin tot eind. Fans kunnen deze avond ook Englishman In New York, Every Breath You Take, Message In A Bottle en nog veel meer hits verwachten.

Tijdens deze tour wordt Sting vergezeld door een elektrisch rockensemble. Special guest Joe Sumner (de zingende zoon van Sting) is bevestigd voor alle nieuwe aangekondigde data. Leden van de Sting-fanclub krijgen, voordat de reguliere kaartverkoop start, de mogelijkheid om via een pre-sale al eerder kaarten te kopen via www.sting.com.

STING | MY SONGS
+ special guest Joe Sumner
Donderdag 17 november 2022 | AFAS Live – Amsterdam
Aanvang: 20.00 | Entree: € 88,48, € 92,96 and € 106,40 (inclusief servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/sting
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 10 juni om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Ga voor de volledige tour-, ticket- en fanclubinformatie naar www.sting.com.