The Script komt naar Nederland

- Concerten

 The Script
The Script komt naar Nederland

The Script geeft vrijdag 10 juni 2022 een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert staat in het teken van hun Greatest Hits Tour en het nieuwe album 'Tales From The Script', dat in oktober uitkomt. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 3 september om 09:30 uur via Ticketmaster.

The Script viert met de release van hun Greatest Hits album 'Tales From The Script’ hun allesomvattende carrière die bestaat uit vijf nummer 1-albums in het Verenigd Koninkrijk, zes miljard streams en meer dan twee miljoen verkochte tickets voor hun concerten.

De Europese tour gaat in februari van start met een reeks intieme clubshows en vanaf mei tourt de band langs de grotere arenaconcertzalen door het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het zijn hun eerste liveshows in meer dan twee jaar. De tour bevat o.a. een concert in de O2 in Londen en wordt afgesloten met twee optredens in thuisland Ierland in de 3Arena in Dublin. The Script wordt tijdens het laatste deel van de tour vergezeld door special guest Ella Henderson.

'Tales From The Script' is een verzamelalbum met daarop hun grootste hits en de populairste nummers van de afgelopen zes albums met o.a. de hits Hall Of Fame (met Will.I.Am), The Man Who Can't Be Moved, For The First Time en Superheroes. Daarnaast bevat het album speciale opnames van hun liveshows, waaronder Breakeven, hun debuutsingle We Cry en Rain. De plaat is een ode aan alles wat het trio, Danny O'Donoghue, Glen Power en Mark Sheehan, samen heeft bereikt sinds de oprichting veertien jaar geleden. Op het album staat ook de nieuwe single I Want It All, die deze week ongetwijfeld zal binnenkomen in de Top 40.

THE SCRIPT - GREATEST HITS TOUR
+ special guest Ella Henderson

Vrijdag 10 juni 2022 - Ziggo Dome Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,20,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/thescript
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 3 september om 09.30 via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).