Coverafbeelding Lucas & Steve ft. Alida - Another Life
  • Statistieken
  •   9 weken
  •   28 piekpositie
  •   73 punten
  •   2020

Artiestinformatie

Land   Nederland

In 2010 leren de dj’s Lucas de Wert en Steven Jansen elkaar kennen. Sindsdien weten ze geregeld de internationale dancecharts te beklimmen met tracks als Mind Control. Above, Our House, Clueless, Rock It Now en Craving. Sinds 2014 brengen de heren nummers uit via Spinnin’ Records, waaronder Blinded, Fearless en Calinda 2K15.


Eind 2015 kwamen we de namen van beide heren al tegen op de samenwerking tussen Felix Jaehn, Lost Frequencies en Linying op Eagle Eyes dat bleef steken in de Tipparade. In 2016 verwerken ze P.Y.T. (Pretty Young Thing) van Michael Jackson uit 1984 in Make It Right.

Als ze in 2016 samenwerken met Sam Feldt en Wulf wordt Summer On You hun Top 40-debuut. De track komt op de vierde plaats terecht. In oktober wordt Love On My Mind door Radio 538 uitgeroepen tot Dance Smash, wat later ook gebeurt met Calling On You (met Jake Reese). In 2017 gaan de twee hun eigen show maken voor Radio 538 en in april bewerken ze On The Move, origineel een hit voor Barthezz in 2001), tot Up Till Dawn.


In 2018 leveren ze de tracks You Don't Have To Like It, I Could Be Wrong en Where Have You Gone (Anywhere) af. Daarna volgt in februari 2019 de single Say Something. Een maand later zijn de twee te horen in een samenwerking met Armin van Buuren en Josh Cumbee op Don't Give Up On Me waarna Long Way Home, een track met Deepend, in juni de volgende release is.

Het duo is lange tijd bezig om Take On Me, origineel een nummer 1-hit voor A-Ha in 1985, te mogen gebruiken in een track. Als ze daar eindelijk het groene licht voor krijgen brengen ze Perfect uit waarop Haris de vocalen verzorgt. Het wordt de derde top 10-hit voor het duo dat ondertussen met Do It For You, een samenwerking met W&W, in maart 2020 al met een nieuwe track op de proppen komen. Eind mei leveren ze met Letters weer een eigen single af die dan net weer buiten de top 10 blijft hangen met een 13e positie. Met de Noorse Alida brengen ze in september de track Another Life.

In oktober 2020 verschijnt met Letters To Remember het debuutalbum van Lucas & Steve. Van die verzameling tracks wordt I Want It All de volgende single. De heren bewerken ditmaal de track No Diggity van Blackstreet uit de jaren 90 en lanceren deze in maart 2021. De volgende samenwerking in het jaar is met de Noorse DJ Tungevaag. Samen droppen ze de track Paper Planes. In september bundelen ze de krachten met Afrojack en Dubvision. Dit levert de track Anywhere With You op. Met Tiësto droppen ze halverwege oktober de track Oohla Oohla. Eind 2021 levert de samenwerking met Galantis en zangeres Ilira de track Alien op.
De heren weten in februari 2022 voor het nummer Set You Free de Britse zangeres Laura White te strikken. Samen met Marf brengen ze in april de single Give Me Your Love uit voordat in juni een samenwerking met DubVision en Joe Taylor volgt op Feel My Love. Ze pakken lekker door en brengen in september samen met 4 Strings de single If It Ain't Love uit. Voor de volgende samenwerking weten ze Philip Strand te strikken en brengen ze het nummer Lions Roar uit.
Aan het begin van 2023 laten ze van zich horen met het nummer After Midnight. Dit is een samenwerking met Yves V en Xoro.

Songtekst

When you walk away
The quiet is so loud
I'm counting the days
And hoping you'll come around
And I see your face wherever I go
Haunting me like a ghost
You never fade
And I cannot cut you out

I tell myself that this is not the end

Maybe in another life
We could be lovers
We'd have each other
We'll be one, just for tonight
Pretend it's forever
When we're together, baby
Feels like we're dreaming
And everything's right
Wish you weren't gone
By the end of the night
In another life
We would be lovers
We would be lovers, baby

Look up to the sky
End wait for a shooting star
I wish you were mine
And we never fell apart
And sometimes I wish that we never met
It'd be easier here without you

I tell myself that this is not the end
I tell myself that this is not the end

Maybe in another life
We could be lovers
We'd have each other
We'll be one, just for tonight
Pretend it's forever
When we're together, baby
Feels like we're dreaming
And everything's right
Wish you weren't gone
By the end of the night
In another life
We would be lovers
We would be lovers, baby

In another life
We would be lovers
We would be lovers, baby

Songinformatie

ArtiestLucas & Steve,
Alida
Titel Another Life
Lengte 3:32
Componist(en) A. Garpestad Peck · Lucas de Wert · Steve Jansen · Teemu Brunila
Producer(s) Lucas & Steve [= Lucas de Wert & Steve Jansen]
Platenlabel Spinnin' Records
Catalogusnr digital download
Releasedatum 04-09-2020


Positieverloop