Coverafbeelding Maan - Jij bent de liefde
  • Statistieken
  •   4 wkn Tipparade
  •   2017

Artiestinformatie

Geboortedatum   10-02-1997
Land   Nederland

Al op 12-jarige leeftijd wilde Maan de Steenwinkel meedoen aan het Junior Songfestival, maar verder dan een plek bij de laatste 70 wist ze toen, met overigens drie vriendinnen, niet te komen. In het zesde seizoen van The Voice Of Holland koos ze voor coach Marco Borsato. Met hem wist ze de finale te winnen.

Hardwell produceerde haar eerste track Perfect World, dat door Radio 538 werd uitgeroepen tot Alarmschijf. Op 13 februari 2016 scoort ze daarmee haar eerste Top 40-hit. Ook de opvolger Ride It komt in de Top 40 terecht. In de zomer maakt ze met $hirak de track DJ en wordt duidelijk dat ze met Give You All I Got de titelsong voor de film MeesterSpion gaat maken.

In 2017 doet Maan mee aan het tiende seizoen van De Beste Zangers, een muziekprogramma van AVROTROS. In dat programma brengt ze een cover van Jij Bent De Liefde, origineel van Kenny B en in 2015 een Tipparade-notering voor Guus Meeuwis. In juli wordt Almost Had It All haar nieuwste single. Met haar deelname aan Dance, Dance, Dance weet ze in de zomer indruk te maken. Ondertussen werkt ze mee aan de track In Amsterdam die op het album Picasso (van Sevn Alias) komt te staan. Tegelijk met de release van dat album verschijnt ook Pockets Full Of Change waarop Maan zich ook muzikaal van een andere kant laat horen. In november wordt Me haar volgende single.

In 2018 groeit Blijf Bij Mij, het duet met Ronnie Flex, uit tot haar grootste hit. In juni verschijnt Spijt als single, een samenwerking met Jonna Fraser waaraan ook Anouk heeft meegeschreven. Diezelfde Anouk schrijft ook mee aan Lief Zoals Je Bent, de track die in september verschijnt. Aan het einde van het jaar is ze, samen met Tabitha, Bizzey en Kris Kross Amsterdam, te horen op Hij Is Van Mij.

Met Ik Kom Eraan steekt Maan het Nederlandse vrouwenelftal een hart onder de riem rond het WK Voetbal. Het nummer maakt deel uit van een reclamecampagne van Albert Heijn. Daarna verschijnen de singles Zo Kan Het Dus Ook, Jij En Ik Tegen De Wereld en Ze Huilt Maar Ze Lacht. In oktober komt er een tweede deel van haar hit Zo Kan Het Dus Ook.
Begin 2021 maakt ze met Thomas Acda, Paul de Munnik en Typhoon de track Als Ik Je Weer Zie. In februari 2021 brengt ze samen met Snelle het duet Blijven Slapen uit. Na opnieuw een samenwerking, nu met Bente op Nee Is Nee, is het in augustus weer tijd voor een solotrack: Niets Is Heilig. Eerder dan verwacht komt de track Niemand halverwege oktober al uit. In december dropt ze de track Leven.
Halverwege 2022 levert haar samenwerking met De Jeugd Van Tegenwoordig de single Naar De Maan op. In de herfst laat ze van zich horen met de single Sowieso Overhoop. In oktober 2022 lanceert ze haar tweede album genaamd Leven. Een maand later brengt ze met Goldband de single Stiekem uit.

Songtekst

Geef mij eens je handen
Kijk in mijn ogen
Ik zit vol van iets dat jij moet weten
Geheel mijn hart
Heb ik aan jou gegeven
En zo zal het altijd zijn

Twijfel niet
Aan hetgeen we samen delen
En geloof me
Ik twijfel niet aan jou
Beloof me
Dat jij jezelf zult blijven
Het is goed zo
Niet veranderen voor mij

Voor mij ben jij de liefde
Voor mij
Voor mij ben jij het beste wat er is
Niets meer dat ik zou willen
Alles voor mij
Voor mij

Geef mij eens je handen
Ik wil één zijn met je
Mijn plaats is hier bij jou
Voor heel mijn leven
En ik weet niet zeker
Of je weet wat je doet met mij
Soms krijg ik kippenvel van jou

Ik word elke dag weer verliefd
Op dezelfde man
En jij maakt me zo blij
Als je even naar me lacht
Vanaf mijn laatste adem
Tot aan mijn laatste Kerst
Tot in de eeuwigheid
Zul jij het zijn

Voor mij ben jij de liefde
Voor mij
Voor mij ben jij het beste wat er is
Niets meer dat ik zou willen

En als het tegenzit
Wil ik dichter bij je zijn
En ik zal voor je zorgen
Jouw pijn is mijn pijn
Niets te veel van jou voor mij
Want jij bent het
Jij bent het

Voor mij ben jij de liefde
Voor mij
Voor mij ben jij het beste wat er is
Niets meer dat ik zou willen

Voor mij
Voor mij
Voor mij ben jij het beste wat er is
Niets meer dat ik zou willen

Alles voor mij
Alles voor mij
Alles voor mij

Songinformatie

ArtiestMaan
Titel Jij Bent De Liefde
Lengte 4:00
Componist(en) Joost Jellema; Memru Renjaan; Kenneth Bron
Platenlabel Cornelis Music
Catalogusnr digital download
Releasedatum 28-05-2017


Positieverloop