Beyoncé zet interview recht

- Nieuws

 Kelly Rowland Destiny's Child Beyoncé
Beyoncé

In 2001 gaven de meiden van Destiny’s Child een interview aan Toazted en jarenlang ging het gericht dat ze daarbij stoned waren.

Het drietal werd destijds gevraagd wat de dieren waren die ze daadwerkelijk zouden willen zijn. Kelly Rowland wist geen antwoord te produceren waar Beyoncé insprong en liet weten dat ze dolgraag een walvis wilde zijn. Daarop vertelde Michelle Williams dat ze er altijd al eentje wilde aanraken. Rowland kwam in een lachbui nadat ze alsnog zei graag een vogeltje te willen zijn om te kunnen vliegen. Daarop zou Williams dan wel weer een zwarte panter willen zijn.

Omdat het interview in Amsterdam had plaatsgevonden ging al snel het gerucht dat het drietal een paar jointjes had gerookt. Recent werd in gesprek met Elle aan Beyoncé gevraagd of ze nog steeds een walvis wilde zijn: “Ik houd nog steeds van walvissen en ik vind het geweldig om in de oceaan te zijn. En voor wat die video betreft… dat was na een persdag van 16 uur en niet de marihuana”, aldus de 38-jarige zangeres.

(Foto: BSR Agency)