Britney: "Ik ga waarschijnlijk nooit meer optreden"

- Nieuws

 Britney Spears
Britney: "Ik ga waarschijnlijk nooit meer optreden"

Britney Spears heeft afgelopen zondag flink haar frustraties geuit. In een lange - inmiddels verwijderde - instagrampost schrijft ze dat ze waarschijnlijk nooit meer zal optreden.

Britney staat momenteel met haar comebackhit Hold Me Closer op nummer 22 in de Top 40. De kans dat zij en Elton John het nummer ooit samen op het podium gaan brengen, lijkt me deze Instagrampost wat kleiner geworden. Hoewel, de tekst lijkt te zijn geschreven in een opwelling en hij is inmiddels al weer verwijderd.

"Ik ben best wel getraumatiseerd voor het leven", schrijft de 40-jarige zangeres, "en ja, ik ben ontzettend kwaad, en nee, ik ga waarschijnlijk nooit meer optreden. Gewoon omdat ik koppig ben en mijn punt wil maken."

Britney Spears stond tussen 2008 en 2021 onder curatele van haar vader en kon ze geen beslissingen maken over haar persoonlijke leven. Vorig jaar maakte ze al duidelijk hoeveel impact het conservatorschap op haar leven heeft gehad. In deze Instagrampost klaagt ze onder meer over het feit dat ze in die periode niets te zeggen had over fotoshoots en videoclips.

Ten slotte richt ze zich tot haar vader en besluit met de woorden "Kus mijn [...] reet, vuile klootzak." Hoewel de tekst is verwijderd staat de afbeelding nog wel op Instagram. Op de foto zit ze naakt en geknield op bed, met haar rug naar de camera. Haar achterwerk is bedekt met een rood hartje.

De laatste keer - en misschien dus wel allerlaatste keer - dat Britney Spears op het podium heeft gestaan, was op 21 oktober 2018. Ze trad toen op in Austin bij de Grand Prix Formule 1 van de Verenigde Staten. Dit optreden maakte deel uit van haar Piece Of Me Tour.