Dolly Parton krijgt rol in TikTok-musical

- Nieuws

 Dolly Parton Doja Cat
Dolly Parton krijgt rol in TikTok-musical

Eind deze maand gaat Mexican Pizza: The Music in première op TikTok. Dolly Parton maakt op Instagram bekend dat zie hieraan meewerkt.

De musical gaat over het gelijknamige gerecht dat in 2020 van de menukaart van Taco Bell verdween. Het verdwijnen van de Mexicaanse pizza leidde tot veel protest van klanten van de Amerikaanse fastfoodketen. In maart steunde zangeres Doja Cat deze protesten met een grappig liedje over de Mexican Pizza. Dit liedje werd opgepikt voor TikTok-ster Victor Kunda, die er een choreografie bij maakte. Beide filmpjes gingen viraal. Niet veel later maakten Doja Cat en Taco Bell dat het gerecht zal terugkeren naar de menukaart. Dat zal gepaard gaan met een speciale TikTok-musical.

View this post on Instagram

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Maandag deelde Dolly Parton op Instagram dat zij zal meewerken aan Mexican Pizza: The Musical. Wat haar bijdrage precies gaat zijn, wordt uit haar post niet duidelijk. Doja Cat zal ook in deze productie meespelen en volgens Entertainment Weekly zullen er nog meer bekende personen aan meedoen. Mexican Pizza: The Musical gaat op 26 mei op TikTok in première. De Mexicaanse pizza is dan inmiddels al weer een week verkrijgbaar, zodat je de musical met het toepasselijk gerecht kunt bekijken.

Het is niet de eerste keer dat Dolly Parton in een musical speelt. Al in 1982 speelde ze de hoofdrol in de musicalfilm The Best Little Whorehouse in Texas. Dankzij die film werd een nieuwe versie van haar nummer I Will Always Love You toen een nummer 2-hit in de Top 40.