Relatie Ben Affleck en Jennifer Lopez is Insta-official

- Nieuws

 Jennifer Lopez
Relatie Ben Affleck en Jennifer Lopez is Insta-official

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu lijkt het officieel. Jennifer Lopez is weer terug bij Ben Affleck.

Gisteren vierde Jennifer Lopez haar 52e verjaardag tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk. Ze plaatste vier foto's van zichzelf op een boot op Instagram met het bijschrift "5 2 ... what it do ..." Op de vierde foto is ze zoenend te zien met de Amerikaanse acteur Ben Affleck. Het gerucht dat de twee weer bij elkaar zouden zijn, ging al een tijdje rond. Met deze foto lijkt Jennifer Lopez de geruchten te willen bevestigen.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Tussen 2002 en 2004 had J.Lo ook al een relatie met de Amerikaanse acteur. 'Bennifer' werd destijds breed uitgemeten in de roddelbladen. De overweldigende mediabelangstelling zou een van de redenen zijn geweest waarom hun relatie destijds stukliep. Vijf maanden na hun breuk trouwde Jennifer Lopez met Marc Anthony met wie ze in 2008 een tweeling kreeg. In 2011 ging dit huwelijk weer uit elkaar. Ben Affleck was tussen 2005 en 2018 getrouwd met actrice Jennifer Garner.

In 2002 waren Jennifer Lopez  en Ben Affleck ook al zoenend op een boot te zien in de videoclip van Jenny From The Block. In december van dat jaar bereikte dat nummer de derde plaats in de Nederlandse Top 40.