The Wanted-zanger Tom Parker heeft hersentumor

- Nieuws

 The Wanted
The Wanted-zanger Tom Parker heeft hersentumor

The Wanted-zanger Tom Parker (32) heeft via social media laten weten dat hij een hersentumor heeft.

Tom heeft een glioblastoom in een vergevorderd stadium. Aan OK! Magazine laat hij weten positief te blijven, hoewel artsen hem hebben verteld dat de kanker terminaal is. “Ik zal er staan. Ik ga hier tegen vechten,” aldus de strijdbare zanger.

Epileptische aanval
De alarmbellen gingen rinkelen toen Tom in juli plots een epileptische aanval kreeg. Hij ging naar het ziekenhuis en werd op een wachtlijst geplaatst voor een MRI-scan. Zes weken later kreeg hij tijdens een gezinsuitje naar Norwich opnieuw een aanval, maar deze keer veel ernstiger. Hij werd volgens BBC News met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar kreeg hij te horen dat hij kanker had. Tom en zijn vrouw Kelsey Hardwick hebben bewust niet gevraagd naar een levensverwachting. "Dat hebben we gedaan voor de gemoedsrust van Tom", vertelt Kelsey, die zwanger is. "Hij zou anders letterlijk de dagen aftellen en niet meer vol in het leven staan."

Andere leden
The Wanted scoorde van 2010 tot en met 2013 tien top 10-hits in de UK. In Nederland scoorde de band twee Top 40-hits: Glad You Came, dat in 2011 tot de twaalfde plek kwam en Walks Like Rihanna, dat in 2013 tot 16 kwam. Groepsleden Max George en Jay McGuinness zijn al bij Tom langs geweest. Siva Kaneswaran en Nathan Sykes wonen verder weg en sturen regelmatig berichten.

Foto: YouTube