Mariah Carey komt met nieuwe kerstsingle

- Releases

 Mariah Carey Khalid Kirk Franklin
Mariah Carey komt met nieuwe kerstsingle

Vrijdag verschijnt de track Fall In Love At Christmas, een samenwerking tussen Mariah Carey, Khalid en Kirk Franklin.

De tijd dat we pas na Sinterklaasavond begonnen met de voorbereidingen voor Kerstmis ligt al ver achter ons. Wat Mariah Carey betreft, kan het kerstseizoen niet vroeg genoeg beginnen. Dat wil zeggen: direct na Halloween (zie onderstaand filmpje). Vrijdag verschijnt haar nieuwe kerstsingle Fall In Love At Christmas. Op haar sociale media heeft ze alvast een fragment met haar volgers gedeeld. Daaruit blijkt dat het gaat om een romantische r&b-ballad.

Aan de single werken ook Khalid en Kirk Franklin mee. Khalid is een 23-jarige zanger die de afgelopen vier jaar 9 Top 40-hits scoorde dankzij bijdragen aan top 10-hits als Beautiful People van Ed Sheeran en Ocean van Martin Garrix. De 51-jarige Kirk Franklin is een beroemde gospelzanger en -koorleider, die al vele Grammy's op zijn naam heeft staan. Hij haalde rond kerst 1998 de Tipparade met Lean On Me. In 1995 bracht hij al eens een kerstalbum uit. Voor Khalid is Fall In Love At Christmas zijn eerste echte kerstsingle.

Of het nieuwe nummer net zo'n groot succes zal worden als All I Want For Christmas Is You, valt nog te bezien. De concurrentie lijkt dit jaar behoorlijk groot, aangezien er ook als kerstsingles van ABBA, Ed Sheeran & Elton John en Nick & Simon met Stefania aangekondigd zijn. Vorig jaar bracht Mariah Carey ook al een nieuwe kerstsingle uit. Oh Santa!, een samenwerking met Ariana Grande en Jennifer Hudson, kwam toen niet verder dan de Tipparade. Misschien heeft ze dit jaar meer geluk.