Tip 4: Alarmschijf voor Delerium

- Top 40 Classic

 Delerium Vengaboys Sarah Moby
Tip 4: Alarmschijf voor Delerium

Als elke week, gekoppeld aan de Top 40 werpen we een blik op de leukste plaatjes in de Tipparade, die om welke reden dan ook, geen hit gaan worden. De lijst uit 2000 met een Alarmschijf voor Delerium.

1. (26) Alarmschijf: Delerium – Silence

De zangeres op dit nummer is Sarah McLachlan. Zou zelf 2 tipparade hits scoren met Aida en Fallen. Delerium had al eerder een hit, ditmaal in samenwerking met Leigh Nash die kennen we van Sixpense None The Wiser. Bijzonder is dat Delerium met hetzelfde Silence 2x in de Top 40 van 2000 is terug te vinden, de cd-single The Sanctuary Remix By Fade zal ook een week of wat genoteerd staan. Een 3de hitnotering voor deze track in 2009, nu in de versie van Niels Van Gogh vs Thomas Gold Remix

2. (5) Vengaboys - Forever As One

Opvolger van grote hits als We're Going To Ibiza!, Kiss, We Like To Party en Boom, Boom, Boom, Boom!! Gaat niet die hit worden als gedacht, ook nog gedoe over de video en voorlopig laatste wapenfeit. Maar, ondanks dat, toch een behoorlijke hit in de UK.

8. (11) Sarah – Liever

Sarah Geels scoort een aantal Tipparade hits op een rij, allen van het album Wat ik Wil. Categorie, net net niet. De singles stonden tussen de 7 en 8 weken in de Tipparade.

17. (22) Moby - Find My Baby

Track is terug te vinden op het album Play. Daarop ook de hit Porcelain, Natural Blues en Why Does My Heart Feel So Bad.