Tip 4: Alarmschijf voor Nasty

- Top 40 Classic

 The Chemical Brothers Sandra Enigma Nasty Madonna
Tip 4: Alarmschijf voor Nasty

Als elke week, gekoppeld aan de Top 40 werpen we een blik op de leukste plaatjes in de Tipparade, die om welke reden dan ook, geen hit gaan worden. En natuurlijk de Alarmschijf van Nasty.

1. (24) Nasty – Een Moment Zonder Jou

Track van het album Kleurenblind. De single kan onder het kopje Rap en R&B gearchiveerd worden. Op haar album vinden we ook de opvolgers Hou Me Vast, Jij en ik en Stapelgek Op Jou. Een Moment Zonder Jou zal een 4de plek bereiken in de Top 40.

6. (7) Madonna - You Must Love Me

Ergens hebben we deze collectief gemist. Eén van de mooiste van Madonna. Van de hand van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice voor de film Evita. Als je goed luistert hoor je een cello, toch niet zo vaak als muziekinstrument terug te vinden in de hitlijsten. Gaat een grote hit worden aan beide kanten van de plas. De flip komt van dezelfde soundtrack.

9. (16) Enigma - Beyond The Invisible

Als een single start met de stem van Sandra (die van Maria Magdalena), dan kan ie al niet meer stuk. Enigma kende een zeer succesvolle start met het album MCMXC a.D. en Sadeness als nummer 1 hit. Inmiddels zijn we toe aan album nummer 3, Le Roi Est Mort, Vive Le Roi! Ga eens rustig zitten voor de videoclip.

18. (20) The Chemical Brothers - Setting Sun

Fijne bak herrie in de Tipparade, geschreven door Noel Gallagher. Komt van het album Dig Your Own Hole, met daarop ook Block Rockin' Beats dat in de UK de 1ste plek bereikt en met wat geluk bij ons een keer op de radio is gedraaid. In de herkansing hieronder.