Tip 4: Alarmschijf voor Post Malone

- Top 40 Classic

 Post Malone Guus Meeuwis Years & Years og3ne
Tip 4: Alarmschijf voor Post Malone

Deze week nemen we je met de Top 40 Classic mee terug naar 2018 waarbij we nu een blik werpen op de Tipparade met de Alarmschijf voor Post Malone en een aantal singles die de Top 40 niet zullen bereiken maar leuk zijn om nog eens te draaien.

1. (3) POST MALONE – Better Now

De Alarmschijf voor deze week staat op naam van Post Malone. Inmiddels al op een 13de plek in de Top 40 terug te vinden. De legende wil dat hij gitaar leerde spelen met de game Guitar Hero. Met succes kunnen we dan stellen, want in 2018 had hij al wat hits achter de rug. Rockstar piekt bij ons op 4, in Amerika wordt het een nummer 1 hitsingle, net als de opvolger Psycho. Die tracks zijn terug te vinden op zijn album Beerbongs & Bentleys, net als deze hit.

19. OG3NE – Clouds Around The Sun

10 weken en nog geen hit voor de dames Lisa, Amy en Shelley. De start was in 2007 met deelname aan het Junior Songfestival. Volgden de Voice Of Holland dat ze wonnen en het Eurovisie Songfestival in 2017. In 2018 verscheen deze single, die terug te vinden is als bonustrack op het album Straight To You. En voor de grote fans, er is een promo cd-single in omloop. Met 1 track. Deze fraaie.

20. (24) YEARS & YEARS - If You're Over Me

Track van het 2 album van Years & Years, Palo Santo. Behoorlijke hit in de UK, bij ons blijft ie steken in de Tipparade. Datzelfde geldt voor Sanctify van hetzelfde album.

29. (-) GUUS MEEUWES – Je Moet Het Voelen

Geluk heet het album waarop deze single staat. Een mooi persoonlijk album van Guus, waarop naast de singles die allemaal niet verder komen dan de Tipparade, ook een duet met Ilse DeLange.