Tip 4: Alarmschijf voor Rihanna

- Top 40 Classic

 Kaiser Chiefs Rihanna Michael Jackson Seal Santana Nickelback Manu Dibango
Tip 4: Alarmschijf voor Rihanna

Als elke week, gekoppeld aan de Top 40 werpen we een blik op de leukste plaatjes in de Tipparade, die om welke reden dan ook, geen hit gaan worden. En natuurlijk de Alarmschijf van Rihanna.

1. (16) Rihanna - Don't Stop The Music

Track van haar 3de album Good Girl Gone Bad. De single is goed voor een Grammy nominatie. Zit een sample in van Michael Jacksons Wanna Be Startin' Somethin’. En daar was nog wat gedoe over, omdat er een claim kwam van Manu Dibango, die we kennen van Soul Makossa uit 1972. Amerikaanse Top 3 hit en bij ons een nummer 1 hitnotering voor Rihanna.

18. (20) Santana featuring Chad Kroeger - Into The Night

Track van een verzamelaar, die hadden we immers nog niet … Ultimate Santana. Chad kennen we van Nickelback. Behoorlijke Amerikaanse hit, wij zagen er minder in.

22. (29) Seal - Amazing

Terug te vinden op het album System. En in het kader van een fijne remix is niet niks, maar liefst 10 (TIEN) remixen zijn terug te vinden op de cd-singles. Ondanks dat, geen hit bij ons, wel een behoorlijk succes in Oost-Europa.

27. (-) Kaiser Chiefs - Love's Not A Competition ...But I'm Winning

Leuk bandje, leuke albums en leuke singles. Kortom, gaat hem niet worden. Komt van Yours Truly, Angry Mob. De single was een limited edition vinyl persing en daarnaast verscheen de track op DVD-single. Misschien niet de beste keuze, want deze blijft steken in de Tip en is een bescheiden hit in de UK.