Tip 4: Nummer 1 positie voor Blasterjaxx

- Top 40 Classic

 Frans Bauer Two Door Cinema Club Avicii Robin Thicke Blasterjaxx
Tip 4: Nummer 1 positie voor  Blasterjaxx

Deze week nemen we je met de Top 40 Classic mee terug naar waarbij we een blik werpen op de Tipparade met de Alarmschijf voor Avicii en een aantal singles die de Top 40 niet zullen bereiken maar leuk zijn om nog eens te draaien.

Alarm: You Make Me – Avicii

De nummer 32, nieuw in de Top 40. Opvolger van de huidige numero uno: Wake Me Up! Is alleen als promo cd-single verschenen in Nederland.

1. (2) Faith - Blasterjaxx

De nummer 1 van de Tipparade, je zou verwachten…. Niet dus, blijft steken als Tip. Duo, Thom Jongkind en Idir Makhaf. Komt genoeg materiaal uit van de heren, maar het zal – tot vandaag – niet leiden tot een Top 40 hit.

19. (-) Doe Nou Niet – Frans Bauer

Helemaal compleet, leuk liedje, leuke video. Komt van het album De Mooiste Jaren Komen Nog. Inclusief karaoke versie. Gaan we, Doe nou niet, doe nou niet, of je mij niet ziet. Jammer dat ie niet echt opgepikt is, want dit heeft alles in zich voor een grote hit. Doen we het nog een keer? Neuh, Doe Nou Niet.

27. (-) Give It 2 Me - Robin Thicke ft. Kendrick Lamar

Opvolger van Blurred Lines, 1 van de grote zomerhits van 2013. Is ook terug te vinden op het album met die titel. Her en der in Europa als officiële cd-single uitgebracht, de flip (zover dat kan) is zonder de rap van Kendrick. Maar met of zonder, geen hit.

30. (-) Changing Of The Seasons - Two Door Cinema Club

Bandje uit Noord Ierland. Dit is een non-album track, feitelijk een EP met 4 tracks, waaronder een remix van dit Changing Of The Seasons. Ook de andere 2 tracks zijn niet terug te vinden op hun 2de album Beacon. En dat heeft alles te maken met een wijziging van platenmaatschappij. Bescheiden hit in de UK en opvallend ook in Japan.